Kleur- en interieuradvies op maat

Kleur- en interieuradvies op maat

Een mooi &persoonlijk thuis, daar wordt iedereen gelukkig van. Bij Bos de Woonprofessionals is het onze passie om dit samen met jouw te ontdekken. Zodat jij kunt genieten, ieder dag opnieuw.

Alleen maar vakspecialisten

Om van ieder interieur dit persoonlijk thuis te kunnen maken, werken wij uitsluitend met vakspecialisten. Van ervaren interieurstylisten tot professionele stoffeerders en schilders. Zij weten dat een (t)huis dat reflecteert wie jij bent nier vanzelf ontstaat. Het kan lastig zijn om te bepalen welke woonstijl het beste bij jouw past. Daarnaast kun je op het gebied van materialen, prijzen en kwaliteit vele kanten op. Het krijgen van een goed advies is dan ook geen overbodige luxe .

Alle zorg uit handen

Onze Woonprofessionals nemen je alle zorg uit handen. Het monteren van raamdecoratie, het leggen van een vloer, het behangen van een wand en het inrichten van je interieur is immers een vak apart. Laat ons team alles voor jouw regelen, zonder zorgen.

Een unieke eigen collectie

Met de drie op elkaar afgestemde collecties Barn, Park en loft laten wij zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het assortiment is dusdanig uitgebreid dat er voor ieder interieur een passende oplossing is. Dus ben je op zoek naar nieuwe gordijnen voor de woonkamer, wil je kleuradvies Voor de inrichting van jouw thuiskantoor of heb je hulp nodig voor de complete verbouwing of restylen van je interieur? Wij helpen je graag bij ieder woondilemma.

Kleur- en interieuradvies op maat
Kleur- en interieuradvies op maat
Kleur- en interieuradvies op maat
foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen