Onze mensen

Onze mensen

Onze mensen maken het verschil. Daarom hechten wij veel waarde aan gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Wij voeren een modern personeelsbeleid en bieden onze medewerkers alle mogelijkheden om hun vakmanschap te ontwikkelen. Dat merkt u als klant dan weer tijdens de werkzaamheden en het is bovendien terug te zien in het eindresultaat.

Wij werken in een team van acht personen, waarbij wij met grote regelmaat terughoren hoe fijn de klant het vindt dezelfde gezichten te zien. Logisch, want we zijn dikwijls uren tot dagen bezig in uw directe omgeving. Dan is vertrouwen de enige juiste basis. U geeft uw geld uit aan onderhoud en dat moet zinvol zijn en kwalitiatief goed. Alleen dan haalt u ook het rendement uit uw investering en bespaart u problemen en geld in de toekomst.

Dankzij dit allround team zijn wij een gezond bedrijf gebleven. We zijn trots op het team wat er staat en het werk wat we geleverd hebben en nog steeds leveren. Van particulieren tot bedrijven en instellingen. We denken mee met de klant en vinden altijd een passende oplossing.

Dat is ons werk, dat is onze uitdaging!

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen