Schilderwerk voor uw bedrijf

Schilderwerk voor uw bedrijf

Bos Schilderwerken en Vastgoed Onderhoud kan in alle gevallen uw partner zijn. Onderhoud of beheer van uw bedrijf of organisatie kan veel vragen oproepen. Welke schilder kan goed en snel mijn werk uitvoeren? Bij wie moet ik zijn voor een goed onderhoudsplan? Wie lost mijn (inbraak) schade snel en adequaat voor mij op?

Wij zijn van mening op elke vraag het juiste antwoord te hebben. Zo niet, dan vinden wij de passende oplossing. Samen, dat doen wij al sinds 1890. Na het vinden van de oplossing begint het met een heldere offerte en opdrachtformulering. We kunnen onze opdrachtgevers adviseren op kleur en afwerking van de gebouwen zowel binnen als buiten. Onze planningen zijn conform de wensen van de klant. Reëel, zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan.

De ervaren schilders van Bos schilderwerken voeren het onderhoud aan appartementen, kloosters, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen op correcte en zorgvuldige wijze uit. Want degene die verantwoordelijk is voor onderhoud van bedrijfspanden stelt vaak hoge eisen op het gebied van kwaliteit, organisatie en planning. Zo zult u bij eventueel schilderwerk niet alleen optimale kwaliteit verlangen, maar ook minimale overlast. Dat beseffen wij als geen ander.

Desgewenst repareren of vervangen we ook, in eigen beheer, slechte houtdelen om zoveel mogelijk oponthoud te voorkomen. Vanuit die visie bieden wij dan ook ten allen tijde de ruimte om tijdig bij te sturen.

Ook voor moeilijk te behandelen objecten weet Bos Schilderwerken op basis van haar ruime ervaring en uitgebreide faciliteiten een gegarandeerde duurzame oplossing te bereiken.

Wij hebben de beschikking over gekeurde steigers, loopbruggen, ladders en specialistische apparatuur van Repair Care voor houtrotreparatie. Tevens beschikken wij over gereedschap voor het vakkundig aanbrengen van glas, het airless voor verspuiten van verf en behang met behangmachines. Voor elke kleine klus tot ieder groot project beschikken wij over de juiste machines, materialen en niet geheel onbelangrijk; de vakmensen.

Tevens hebben we de mogelijkheid om bij slecht weer de te schilderen objecten af te schermen om de onderhanden projecten toch af te werken. 

Bos schilderwerken lijkt op het eerste oog wellicht prijstechnisch gezien niet de eerste keus te zijn, gelukkig weten bestaande opdrachtgevers beter. Immers betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf staan in een zeer gunstige verhouding met de prijs. Zo is uw investering een investering in de toekomst, waar u zeker het gewenste resultaat en rendement mee zult halen.

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen