Schilderwerk voor particulieren

Schilderwerk voor particulieren

Onze focus ligt op particuliere klanten in het Land van Cuijk. Mensen zullen in de toekomst langer in hun eigen woning willen of moeten blijven. Wij kunnen daarbij helpen om te voorzien in uw onderhoudsbehoefte. Wij luisteren altijd naar uw wensen en houden daarom rekening met uw wensen vanaf het voortraject tot aan de eindoplevering.

Is uw woning toe aan een onderhoudsverflaag? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor de perfecte afwerking van zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Uw woning is uw duurzaamste bezit. Daarom hebben wij de beste materialen en de modernste technieken in huis. Zo bent u verzekerd van kwalitatief en duurzaam schilderwerk, waar u jarenlang plezier van hebt.

Een aanspreekpunt

Omdat Walter Bos vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de schilderwerkzaamheden meewerkt of begeleidt, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij flexibel en vooral efficiënt werken. Dit is erg voordelig voor al onze klanten.

De juiste keuze

Schilderwerk biedt meer dan alleen bescherming. Kleur werkt verfrissend en geeft sfeer aan een woning. Wij geven een passend kleuradvies afgestemd op uw wensen. Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u onze specialisten ook vertrouwen bij complexe projecten zoals exclusieve wand en plafondafwerkingen, reparaties na brand- en waterschade, restauraties en kleine timmerwerkzaamheden.

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen