Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Uw wensen en ideeën over kleuren bepalen een groot gedeelte van uw woonsfeer, het is de basis van uw interieur. Vandaar dat kleuradviezen en schilderitems in geen enkel woonprogramma ontbreken. U weet precies welke sfeer uw huis moet uitstralen. En op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën komen wij dan tot een kleur-en materiaal advies, waarbij u zich prettig voelt. Een en het ander verhoogt niet het comfort, de waarde van uw woning zal hierdoor ook verder toenemen.

Wandafwerking

Naast alle gangbare soorten wandafwerking verzorgen wij ook:

  • Behangwerk van modern tot klassiek
  • Sigmulto Stucco
  • Decoratieve profielen en ornamenten van Orac
  • Spuitwerk
     

Behangwerk 

Met de behangcollecties van vandaag de dag is van alles mogelijk van modern tot klassiek. Ook uw eigen foto's verwerken op de muur is een originele optie. Het is de makkelijkste manier om uw interieur een grote verandering te laten ondergaan.

Sigmulto Stucco

Met Sigmulto Stucco creëren onze meester decorateurs in slechts twee bewerkingen prachtige stucco en marmer effecten. Het eindresultaat is daarom ongetwijfeld in harmonie met uw persoonlijke smaak. U heeft namelijk de keuze uit diverse glansgradaties en textuur effecten in maar liefst 48 verschillende kleuren. Van romantisch lichte pastels tot warme diepe voltonen. 

ORAC

Het gebruik van Orac is een echt originele wand en plafond decoratie. Het zijn wand en plafondlijsten in verrassende nieuwe combinaties. Een mix van klassiek en hedendaagse lijsten en onamenten voo wand en plafond. Het geeft en mooie verhouding van contrasten en materialen om u te betoveren en uw huis een andere domensie te geven. Wij zijn officieel opgeleid Orac dealer.

Tweede leven

Wilt u uw keuken of meubels een tweede leven gunnen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardig spuitwerk. Een mooie manier om eenvoudig kosten te besparen en toch het juiste resultaat te bereiken. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen