Buitenschilderwerk: wees grote onderhoudskosten voor

Buitenschilderwerk: wees grote onderhoudskosten voor

Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk. Het is van belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk. Als u kleine scheurtjes, het begin van verfbladders of afpoederen, van de verf signaleert, is het hoog tijd ons te vragen uw huis te laten inspecteren.

Wij kunnen beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd Of dat het nog verantwoordt is om een jaar het onderhoud uit te stellen.

Om buiten duurzaam schilderwerk af te leveren komt heel wat kijken.
Aan de basis ligt een goed technisch advies. Dat wil zeggen dat wij daarbij de beste oplossing kiezen. Want sommige verfsystemen zijn duurder, maar hun meerprijs meer dan waard door hun langere levensduur.

Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteits producten die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt. Ook wordt er door ons indien nodig het vochtpercentage van het hout gecontroleerd. En als er al houtrot is opgetreden dan kunnen we dat vakkundig repareren. Bij ramen en deuren kunnen we meteen het hang en sluitwerk en ook de omtrek speling controleren want slepende ramen en deuren beschadigen de verflaag met als gevolg dat het onderhoud versneld terugkeert.

Desgewenst repareren of vervangen we ook, in eigen beheer, slechte houtdelen om zoveel mogelijk oponthoud te voorkomen.

Tevens hebben we de mogelijkheid om bij slecht weer de te schilderen objecten af te schermen om de onderhanden projecten toch af te werken. Dit wordt gedaan om bij slecht weer periodes de kwaliteit te kunnen handhaven.

De vakschilders hebben de beschikking over gekeurde steigers, loopbruggen, ladders en specialistische apparatuur voor houtrotreparatie, en gereedschap voor het vakkundig aanbrengen van glas, verspuiten van verf en moderne behangmachines.

Wist u trouwens...

...dat u slechts 9% btw afdraagt over de schilderwerkzaamheden in plaats van 21%?
Dat is toch weer mooi meegenomen.

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen