Wandbekleding

Wandbekleding

Met behang kun je een bijzondere sfeer neerzetten of ervoor zorgen dat een ruimte optisch groter – of juist kleiner – lijkt. Met een uitgesproken behangsoort geef je een kamer een krachtig karakter. In de hal maak je met een druk behang een sterk statement, waar je in de slaapkamer wellicht liever voor een rustiger patroon behang kiest. Tegenwoordig heb je de keuze uit veel verschillende behangsoorten. Van design behang en modern behang tot klassiek behang en luxe behang. Vind je het lastig om te bepalen welk type behang het meest geschikt is voor jou? Onze Interior Designer denkt graag met je mee.

Sfeermaker in je kamer
Behang moet een sfeermaker in je kamer zijn en een heerlijk warm thuisgevoel geven. Ben je op zoek naar behang voor de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer of de keuken? Onze collectie bestaat uit veel verschillende behangsoorten. Kleuren en patronen hebben invloed op de ruimte, zo zorgt een uni behang voor meer rust in een ruimte terwijl een patroon behang vaak als statement gebruikt wordt.
 
Verschillende soorten behang
De uitgebreide collectie van Home Made By maakt het mogelijk om volop te variëren en met gemak een stijl neer te zetten die perfect past bij de rest van je interieur. Zo maakt behang de ruimte niet alleen zachter en meer bijzonder, ook voor de akoestiek is behang een fantastisch product om mee te werken.

Voordelen uni behang
Onze collectie bestaat uit verschillende soorten behang met ieder eigen voordelen. Zo is vinylbehang een stuk sterker dan andere vinyltypes. Vliesbehang bevat geen bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu en is daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar. Daarnaast is papierbehang een stuk goedkoper dan andere behangsoorten. Zo heeft ieder behang verschillende voordelen en wijze van onderhoud. Het behangen zelf is alleen niet zomaar gedaan. Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleuren en materialen het beste tot hun recht komen, ook het verschuiven van alle meubelen en het voorbereiden van de muren is tijdrovend.

Behangen en trends
Ieder seizoen introduceert ons design team nieuwe Home Stories met daarbij passend behang afgestemd op de laatste behang trends. Het behangen zelf is alleen niet zomaar gedaan. Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleuren en materialen het beste tot hun recht komen, ook het verschuiven van alle meubelen en het voorbereiden van de muren is tijdrovend. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om de hulp van onze professionele behanger in te schakelen.

foto

Offerte, afspraak of advies?

Neem contact op met Bos Schilderwerken voor een offerte op maat, een afspraak en/of advies. Bel ons op 0485 - 573287 of mail naar info@bosboxmeer.nl

Contact opnemen Offerte aanvragen